Retourneren en annuleren

LET OP: NEEM BIJ RETOURNEREN ALTIJD EERST CONTACT MET ONS OP VIA HET CONTACTFORMULIER. U ONTVANGT DAN DE JUISTE INSTRUCTIES (MODELFORMULIER) VOOR HET RETOUR STUREN VAN UW BESTELLING.

 
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. waarbij u zelf de vrachtkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. het advies is dan ook om dit in overleg met productknallers.nl te doen. Wij maken het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen over. Deze termijn gaat in op het moment dat de consument de artikelen terugstuurt of aangeeft terug te willen sturen.

U heeft 14 dagen na ontvangst van een product tijd om te laten weten dat u een product wilt herroepen, na de retourmelding heeft u 14 dagen de tijd het product retour te sturen.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:
• U dient het product compleet. goed en degelijk verpakt en inclusief de afleverbon terug te sturen.
• U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd. dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
• Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt. dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan bouwdeals.nl te retourneren.
• Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is. zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
• U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
• Op aankopen die speciaal op bestelling. zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.(alle artikelen met een levertijd).
• U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen na de retourmelding retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 85 060 90 35. Deze is op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag bereikbaar van 0:80 - 24:00 uur. Op dinsag en donderdag tot 19:00 en zondag tot 12:00.

WILT U EEN BESTELLING ANNULEREN?

Wij kunnen ons voorstellen dat u een bestelling geplaatst heeft. maar die u later alsnog wilt wijzigen of ongedaan wilt maken. In zo'n geval vragen wij u dit uiterlijk binnen 48 uur schriftelijk of per email aan ons te melden. In het geval van speciaal volgens uw wensen geproduceerde artikelen bestaat de kans dat de order helaas niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden, waardoor u dus de complete bestelling zult moeten afnemen en uiteindelijk kunt retourneren.

In het geval van een geschil verwijzen wij u graag door het Europese ODR platform op de website http://ec.europa.eu/consumers/odr/