• Viscoo 1-kanaals mini DVR

Viscoo 1-kanaals mini DVR

Met de VP-DVR606 kunt u opnames maken van een camera. De beelden kunnen continu worden opgenomen of enkel bij beweging. De beelden worden opgeslagen op een SD kaart (standaard niet bijgeleverd) en kunnen achteraf worden bekijken op de recorder zelf o...
Levertijd:
2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (18)
Reviews:

€210,00 €150,00

Incl. btw

1-kanaals mini DVR

Met de VP-DVR606 kunt u opnames maken van een camera. De beelden kunnen continu worden opgenomen of enkel bij beweging. De beelden worden opgeslagen op een SD kaart (standaard niet bijgeleverd) en kunnen achteraf worden bekijken op de recorder zelf of op een PC. Een SD kaart met een opslagcapaciteit tot 32GB wordt ondersteund.

Deze recorder biedt tevens de mogelijkheid voor het aansluiten van een microfoon. De audio opnames worden tezamen met de beeldopnames opgeslagen op de SD kaart. Optioneel is het ook mogelijk om zowel het video- als het audio signaal te laten zien en horen op een monitor.

De recorder wordt gevoed op 12V DC en beschikt over een Nederlandstalige interface. De recorder kan bediend worden middels de knoppen aan de bovenzijde. Het menu wordt getoond op de video uitgang.

Dit product kan tegen schokken en trillingen en is daardoor geschikt om tevens in mobiele voertuigen te worden toegepast. Zo kunt u bijvoorbeeld een taxi of koeriersbus voorzien van een optimale beveiliging.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen