• Viscoo IT-IN7-B Digitale kleuren touchscreen TFT monitor

Viscoo IT-IN7-B Digitale kleuren touchscreen TFT monitor

Viscoo zwarte binnenpost voorzien van 7 incht TFT monitor met Touch bedienpaneel. De binnenpost is voorzien van de mogelijkheid om een SD kaart te plaatsen, zodat er afbeeldingen opgeslagen worden van personen die aanbellen. Bij het aanbellen geeft d...
Levertijd:
2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (100)
Reviews:

€329,00 €319,00

Incl. btw

Viscoo zwarte binnenpost voorzien van 7 incht TFT monitor met Touch bedienpaneel. De binnenpost is voorzien van de mogelijkheid om een SD kaart te plaatsen, zodat er afbeeldingen opgeslagen worden van personen die aanbellen. Bij het aanbellen geeft de buitenpost beeld door aan de binnenpost. Zelfs bij donkerweer is te zien wie aan de deur staat door de ingebouwde LED lampen. 

Het installeren van de buitenpost en binnenpost is eenvoudig, omdat het een van de nieuwe 2-draads systemen is, waar vroeger vele draden bij kwamen kijken zijn het er nu nog maar 2. De buitenpost wordt met 2 draden aangesloten op de los verkrijgbare scheidingstrafo type IT-PS01 deze krijgt voeding doormiddel van type IT-PSU24-1A. De scheidingstrafo voorziet hierbij de binnen en buitenpost van voeding, maar ook van het beeld. 

Waarna nog vele extra mogelijkheden zijn als het aansluiten op een deur/poort, camera modules, telefoonmodules, etc.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen