• Viscoo IT-MPIN video distrubuteur 4 kanaals

Viscoo IT-MPIN video distrubuteur 4 kanaals

De IT-MPIN is een 4 kanaals video distributeur voor de 2-draadse intercom oplossing van Viscoo. Het product dient te worden toegepast bij gebruik van meerdere binnen en/of buitenposten Een video distributeur versterkt het signaal van de bus en stuurt...
Levertijd:
2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (100)
Reviews:

€40,22 €39,95

Incl. btw

De IT-MPIN is een 4 kanaals video distributeur voor de 2-draadse intercom oplossing van Viscoo. Het product dient te worden toegepast bij gebruik van meerdere binnen en/of buitenposten. Iedere module kan enkel worden toegepast voor meerdere binnen of buitenposten, het mag GEEN mix zijn! 

 

Binnenposten kunnen paralel of in serie worden aangesloten. In het geval van een paralelle verbinding is de video distributeur bij kleine installaties niet noodzakelijk in vele gevallen. Een video distributeur versterkt het signaal van de bus en stuurt deze naar maximaal 4 monitoren, hierdoor kunnen langere afstanden beter ovebrugd worden. 

 

Een limiet aan video distributeuren binnen een systeem is er niet. Er mogen enkel geen video distributeurs achter elkaar worden aangesloten, buitenom de 2 draadse bus verbindingen, dus niet via de uitgangen naar de monitoren. 

 

De IT-MPIN kan gemonteerd worden op een DIN Rail, inbouwdoos of direct op de wand. 

 

Afmetingen: 89 x 70 x 45mm 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen