• Viscoo IT-OUT250 Video en Audio buitenpost met RFID Lezer

Viscoo IT-OUT250 Video en Audio buitenpost met RFID Lezer

Viscoo RVS buitenpost voorzien van CCD camera, microfoon en RFID lezer. De RVS buitenpost is afgewerkt met een regenkap. Bij het aanbellen geeft de buitenpost beeld door aan de binnenpost. Zelfs bij donkerweer is te zien wie aan de deur staat door de...
Levertijd:
2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (100)
Reviews:

€289,59 €274,99

Incl. btw

Viscoo RVS buitenpost voorzien van CCD camera, microfoon en RFID lezer. De RVS buitenpost is afgewerkt met een regenkap. Bij het aanbellen geeft de buitenpost beeld door aan de binnenpost. Zelfs bij donkerweer is te zien wie aan de deur staat door de ingebouwde LED lampen. De buitenpost kan een deur eenvoudig openen doormiddel van een van de 10 gratis meegeleverde key tags.

Het installeren van de buitenpost is eenvoudig, omdat het een van de nieuwe 2-draads systemen is, waar vroeger vele draden bij kwamen kijken zijn het er nu nog maar 2. De buitenpost wordt met 2 draden aangesloten op de los verkrijgbare scheidingstrafo type IT-PS01 deze krijgt voeding doormiddel van type IT-PSU24-1A. De scheidingstrafo voorziet hierbij de binnen en buitenpost van voeding, maar ook van het beeld. 

Waarna nog vele extra mogelijkheden zijn als het aansluiten op een deur/poort, camera modules, telefoonmodules, etc.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen